Sant Jordi

Per a Sant Jordi l'alumnat de cicle superior vam preparar una sèrie d'activitats per a tota l'escola relacionades amb la lectura i l'escriptura.

La classe de 5tB va preparar una marató de lectura on persones de totes les edats de dins i fora de l'escola podien vindre a llegir algun dels contes del món que s'havien seleccionat per a l'acte.

Per la seua banda, la classe de 5tA va preparar una lectura teatralitzada utilitzant un petit teatret d'imatges anomenat Kamishibai, van representar un conté Tailandès anomenat "El gat sol" per a totes les classes d'infantil.

I finalment, la nostra classe vam preparar un taller de punts de llibre i un "POEMA VISUAL" creat de forma col·lectiva entre tot l'alumnat del centre. Es va repartir papers de diferents colors per a tots els xiquets i xiquetes de l'escola i cadascú, a casa o a classe, havia d'escriure un petit text de temàtica lliure. Llavors cada classe anava venint a un espai del pati arreglat per la nostra classe on podien realitzar el taller i a la vegada penjar els seus textos de colors en una xarxa que construïa una bonica composició de poesies, frases, paraules, idees i colors. Aquí en podeu veure algunes imatges.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada